Onze visie: U toelaten om uw werkzaamheden op de meest duurzame en rendabele wijze uit te voeren.

Door innovatie willen we, als familiebedrijf, een vooraanstaande rol spelen in de distributie van technisch materieel en het aanbieden van de daarbij horende diensten.

De betrokkenheid van onze medewerkers en de kwaliteit van het materieel en de aangeboden diensten moeten onze eindgebruikers toelaten om hun werkzaamheden op de meest duurzame en rendabele wijze uit te voeren.

Hilaire Van Der Haeghe NV is sinds 1984 exclusief invoerder/verdeler van Yale Heftrucks in België.  Wij onderscheiden ons door de nadruk te leggen op gepersonaliseerde benadering & behandeling van onze klanten.  Over de jaren heeft HH dan ook de nodige ervaring opgedaan om een oplossing naar maat aan te bieden voor zowel nieuwe, tweedehands als huurtoestellen.  Als lid van de beroepsfederatie SIGMA mogen wij als leverancier de SIGMACert veiligheidskeuring uitvoeren, dit betekent een extra garantie naar kwaliteit en veiligheid toe.

Bezoek onze website hh-industry.be om een volledig overzicht te hebben van de aangeboden producten, diensten en nog veel meer.